Rosaleen’s Stald

Info om mig som avler

Jeg er en kvinde som bor her i Nykøbing Sjælland sammen med min familie. 

planen var ikke til at starte med at avle kaniner, men have 2 hygge kaniner, men dem har jeg desværre ikke mere. Men jeg avle kampfisk til at starte med men avler ikke kampfisk mere, da jeg fandt ud af at de ikke kunne leve med det vand som vi har her i området. Men have de 2 hygge kaniner og 2 hunde og 2 katte. Men de 2 kaniner gik ikke sammen da det var en han & hun.

Men en dag fik hun unger alligevel, men kun 1 overlevede.

Så jeg gik i gang med at læse om kaniner og om at avle kaniner. Jeg begyndte med at finde en race som jeg synes kunne være hyggelig at arbejde med. Så fandt jeg en lille rex og han kom med hjem og så gik jagten i gang med at finde en lille rex hun til ham. 

Da jeg endelig fandt en lille rex hun (troede jeg) det var en hun men ikke lille rex men den store rex. Så gik jagten igen efter en rex han, og fandt på facebook at der var en udstilling i nærheden hvor jeg bor og sprøgte ind om der vil være nogle kaniner til salg der. 

Fik hurtigt svar at det plejer der at være men skal bare vide at det kun om søndagen jeg må tage kanin med hjem når udstillingen var slut. 

Så mig og min familie tog til udstillingen om søndagen og kiggede rundt på de kaniner som er udstillet, det så meget spænde ud og fik snakket med nogle avler. 

Men fandt endelig en rex som jeg faldt helt for og det er ham som starte det hele, en rex gepard. Jeg fik snakket med avleren og købte hendes rex gepard Spot Me hed han. 

Avlen fortatte mig en masse om kanin udstillingen og møde andre avler og hopper og hun synes at det var en god ide at melde mig ind i danmarks kaninavlerforeningen. Jeg sagde til hende at jeg vil tænke over det, men var glad for at købe Spot Me. 

Der gik noget tid og endelig tog jeg mig sammen og meldte mig ind i Danmarks kaninavlerforeningen. 

Så nu er jeg her som avler og udstiller Rex kaniner & Lille Sølv i sort. 

Jeg er rigtig glad for det og elsker mine kaniner, går en da og tænker på at prøve kanin hop

Men det må tiden vise om jeg gør det en dag også wink 

På billedet er det mig & Amigo

Amigo er rex hvid rød øjet & fra min egen avl & min Champion smiley

Champion betyder at kaninen har fået 3x95 & det har Amigo gjort laugh


Blande billeder af mig som barn & som voksen & forskellige dyr & kuld kanin unger